Završavaju radovi prve faze Radićeve ulice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Završavaju radovi prve faze Radićeve ulice u Našicama – od Ulice Vatroslava Lisinskog do Školske ulice. Dio Tavanačke ulice završen je ranije. Radove je danas obišao gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima – pročelnikom Upravnog odjela za investicije Ivanom Majerom i pročelnikom Ureda gradonačenika Goranom Blagojevićem. Istaknuo je da je investicija vrijedna oko 3 milijuna kuna, a uvjeren je da će podići standard i stanovnika ulice, ali i svih sugrađana i prolaznika. Najavio je kako će se s početkom sljedeće godine, s ljepšim vremenom nastaviti radovi u nastavku Radićeve ulice. Zahvalio je Županijskoj upravi za ceste i županu koji ovu investiciju podupiru s 50 posto. Također je zahvalio i izvođaču radova “Osijek koteksu”, svima koji su sudjelovali u tehničkim rješenjima i radovima na radilištu te sugrađanima na strpljenju tijekom trajanja radova. Kroz nekoliko dana radovi će biti završeni, a nakon toga uslijedit će sađenje drveća i zelenila da ulica bude na ponos svim sugrađanima.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit