Grad raspisao natječaj za dodjelu 30 stipendija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice raspisao je natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima za ovu studentsku godinu. Ukupno će biti dodjeljeno 30 stipendija studentima s područja Grada Našica, od toga 5 stipendija za izvrsnost u visini od 1.000,00 kuna mjesečno i 25 općih stipendija u iznosu od 800,00 kuna mjesečno. Gradonačelnik je danas pozvao studente da se jave na natječaj koji je jedna u nizu mjera pomoći mladima. Istaknuo je kako se stipendijama za izvrsnost želi potaknuti izvrsne studente. Dodao je i kako Grad želi pomoći studentima težeg imovinskog stanja pa su ti kriteriji uklopljeni u opće stipendije. Svim studentima zaželio je uspjeh u ovoj studentskoj godni. Uvjeren je da će po završetku svoga školovanja radno mjesto pronaći u našem gradu. Natječaj je otvoren do 29. listopada. Kriteriji i uvjeti natječaja objavljeni su na oglasnoj ploči i službenim stranicama Grada Našica www.nasice.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit