Završni koncert učenika glazbene škole

Facebook
Twitter
Pinterest
U koncertnoj dvorani Osnovne škole Kontesa Dora, sinoć je održan završni koncert učenika glazbene škole. Ovo je prvi završni koncert otkako škola djeluje kao samostalna glazbena škola. Posjetiteljima koncerta dobrodošlicu je poželjela ravnateljica škole i dirigentica Tamburaškog orkestra Marina Kopri. Publici su predstavljene 22 skladbe domaćih i stranih autora, a tamburaški je orkestar, koji je i ove godine na Festivalu hrvatske tamburaške glazbe osvojio zlatnu plaketu "Tambura Paje Kolarića", izveo i srebrnom plaketom nagrađenu skladbu Daniela Koprija – "Ljubav uvijek pobjeđuje". Ravnateljica škole Marina Kopri zahvalila je svim sudionicima na sudjelovanju i marljivom radu, a Srednjoj školi Isidora Kršnjavog na pomoći pri organizaciji domjenka.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit