Najljepši mali grad slavi svoj dan

Facebook
Twitter
Pinterest
Svim Našičankama i Našičanima čestitamo Dan Grada Našica, blagdan sv. Antuna Padovanskog, a svim prijateljima i gostima našeg grada te posjetiteljima portala nasice.org ugodan dan i dobru zabavu. Prigodan program počet će već od jutra kada će izaslanstva položiti vijence i zapaliti svijeće na spomen-obilježje "Uskrsla Hrvatska" u središtu Grada u 8 sati i 30 minuta. Polaganju će prethoditi nastup Gradske glazbe i našičkih mažoretkinja "Dora" ispred Gradskog poglavarstva od 8 sati. U 9 sati u Crkvi svetoga Antuna Padovanskog počet će sveta misa, koju će izravno prenositi naš Radio, a nakon mise bit će procesija gradskim središtem.

U 11 sati, u gradskoj vijećnici, održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća. Slavljenički dan obilježit će i zanimljive izložbe koje će početi u 9 sati. To su izložba letačke opreme, motornih i bezmotornih zmajeva te demonstracija letova s padobran-krilima, kao i edukativna izložba gljiva u sklopu "Antunovske gljivarijade" koja će biti kraj dvorca Pejačević. Navečer će, od 20 sati, na pozornici kraj dvorca Pejačević nastupiti Najbolji hrvatski tamburaši, zatim violončelistica Ana Rucner i Straviana band. Koncertima će biti zaključen današnji slavljenički dan, no slavljenički sadržaji obilježit će i vikend pred nama.

Danas – na blagdan sv. Antuna Padovanskoga, zaštitnika našičke župe i samostana, svete mise su od 6, 7, 9, 11, 17 te od 18:30. Svetu misu u 9 sati i procesiju kroz grad vodit će fra Smiljan Berišić. Pod misom u 17 sati bit će blagoslov djece i ljiljana. I nakon te mise bit će procesija oko samostana i crkve.

Pogledajte i kompletan program događanja, a možete pročitati i prigodan govor gradonačelnika Krešimira Žagora. Dokumenti su u PDF formatu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit