Generalni direktor Hrvatskih voda obišao naselja u Općini Donja Motičina koja su pretrpjela štete od poplave

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, direktor Vodnogospodarske osnove za Dunav i donju Dravu Željko Kovačević, zamjenik župana Josip Miletić, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba te načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević, obiši su danas područje općine Donja Motičina, naselja Seona, Gornja i Donja Motičina, koje je prošli tjedan pogodila poplava. U naselju Seona održana je i prigodna konferencija za novinare. O kakvim je konkretno  štetama riječ izvijestio je načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević:

      Željko Kovačević, načelnik Općine Donja Motičina

Novinarima se obratio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba:

      Krešimir Kašuba

Zamjenik župana Josip Miletić također je prokomentirao nemili događaja koji je pogodio našički kraj:

      Josip Miletić

Direktor Vodnogospodarske osnove za Dunav i donju Dravu Željko Kovačević bio je na terenu i za vrijeme poplave, ali i u proteklih nekoliko dana te je izvijestio o prvim mjerama koje će biti poduzete:

      Željko Kovačević

Novinarima se na koncu obratio i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, koji je pohvalio zajedništvo županijskih i lokalnih vlasti te angažman svih službi koje su promptno reagirale:

      Zoran Đuroković

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit