Zagrepčani i Osječani najbolji u pružanju prve pomoći

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu 23. natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa koje se održava u Našicama, 126 mladih osoba u 21 ekipi iz cijele Hrvatske, jučer je pokazalo svoje znanje u pružanju prve pomoći na praktičnim radilištima s realistično prikazanim situacijama i ozljedama. Sinoć je u centru Našica održano svečano proglašenje pobjednika te su uručene nagrade najboljim ekipama i volonterima. U kategoriji podmlatka prvo mjesto pripalo je ekipi iz Zagreba, druga je bila ekipa iz Osijeka, a treća iz Buja. U kategoriji mladih, prva je ekipa iz Zagreba, druga iz Osijeka, a treće iz Raba. Priznanje “Volonterka godine” pripalo je Silviji Dumić iz Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, a priznanje “Volonterski tim godine” otišlo je u ruke Osječana. Priznanje je u ime Gradskog društva CK Osijek – volonterskog tima za provođenje zdravstvenih djelatnosti primio Goran Đapić. Izvršni direktor HCK Robert Markt čestitao je svima na njihovom uspjehu, a volonteri su, zahvalivši svima, poručili da im njihov rad donosi puno osobnog zadovoljstva.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit