Za vrijeme radova na sanaciji kanalizacijskog sustava moguće širenje neugodnog mirisa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu EU projekta “Poboljšanje vodnokomunalne insfrastrukture aglomeracije Našice”, ovaj tjedan planiran je početak izvođenja radova na sanaciji kanalizacijskog sustava u Našicama. Radovi će biti izvođeni u Ulici braće Radić, Ivana Zajca, Josipa Jurja Strossmayera, dr. Ante Starčevića te u Ulici Hinka Juhna. Planirano trajanje radova je do sredine kolovoza.

Kako smo doznali u Našičkom vodovodu, tijekom izvođenja radova, uz buku i ograničenja u kretanju zbog privremene regulacije prometa, moglo  bi doći i do pojave neugodnog mirisa do kojeg dolazi kod instalacije CIPP cijevi. Neugodan miris uglavnom se zadržava u vanjskom prostoru, a kako bi se spriječio njegov ulazak u stambene prostore građani trebaju provjeriti ispravnost svojih odvoda i napuniti ih vodom.

Tomislava Justić /izvor: Našički vodovod

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit