Za vikend pojačan nadzor prometa!

Facebook
Twitter
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela od kojih je u policijskom izvješću izdvojeno kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“.
PROBUŠIO GUMU NA AUTOMOBILU
U noći s 16. na 17. ožujka, u Osijeku, nepoznati počinitelj je oštrim predmetom probušio gumu na parkiranom osobnom automobilom, vlasništvo 37-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 1000 kuna.
POŽAR U RADIONICI
Jučer, 17. ožujka, oko 16 sati, u Osijeku, došlo je do požara u radionici, vlasništvo 41-godišnjeg hrvatskog državljanina. Provedenim izvidima došlo se do saznanja da je vlasnik u radionici rezao ispušnu cijev na osobnom automobilu, kada je došlo do iskrenja i zapaljenja automobila te se požar proširio na unutrašnjost radionice. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka, dok je 41-godišnjak zbog otežanog disanja prevezen u Kliničku bolnicu Osijek. Tijekom dana, policijski službenici će obaviti očevid na mjestu događaja i utvrditi točan uzrok nastanka požara i nastalu materijalnu štetu.
PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske, evidentirane su 3 prometne nesreće na području Osijeka, gdje su u 2 prometne nesreće 2 osobe lako tjelesno ozlijeđene.
ZA VIKEND POJAČAN NADZOR PROMETA
U nadolazećem vikendu policijski službenici provesti će pojačane mjere usmjerene na evidentiranje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima. Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, vožnja pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).

izvor: PU OBŽ

foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit