U Osijeku počinje “Tjedan Porina”

Facebook
Twitter
Pinterest

Grad Osijek je, nakon 16 godina, domaćin 29. po redu dodjele najvažnije glazbene nagrade Porin. Grad Osijek i Osječko-baranjska županija dijele pokroviteljstvo i domaćinstvo ovog značajnog glazbenog događaja. Osječko-baranjska županija u kontinuitetu posljednjih pet godina aktivno sudjeluje u organizaciji velikih kulturnih i sportskih manifestacija koje smatra strateški važnim, kako za razvoj turizma, tako i za poboljšanje kvalitete života na istoku Hrvatske. Porin, kao najveća glazbena nagrada i glazbeni spektakl, koji okuplja sam vrh hrvatske glazbene scene, usmjerit će svjetla reflektora na Osijek i Osječko-baranjsku županiju koji će još jednom pokazati kako su izvrsni domaćini i kako imaju što za ponuditi gostima kojih je u Slavoniji i Baranji sve više!

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit