Za sve koji žele ući u kontroliranu zonu na sutrašnjem koncertu danas i sutra omogućeno brzo testiranje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svi koji na sutrašnjem koncertu Marka Perkovića Thompsona žele ući u kontroliranu zonu, a nemaju COVID potvrdu,  mogu napraviti brzi antigenski test kako bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu. Testiranje je moguće danas i sutra od 11 do 14 sati, bez prethodne narudžbe, u kontejneru za testiranje Opće županijske bolnice Našice.
Cijena testiranja iznosi 110,00 kuna, plaćanje je moguće na mjestu testiranja ili putem uplatnice koja je dostupna na službenoj internet stranici Opće županijske bolnice Našice, www.obnasice.hr.
Ukoliko bude bilo potrebno, osigurati će se i dodatni termini za testiranje. EU digitalna COVID potvrda se izdaje na osnovu negativnog nalaza preko aplikacije e-građani ili u poslovnici HZZO u radno vrijeme  i  uvjet je za ulazak na koncert, odnosno na dio trga koji će biti kontrolirana zona.

Izvor: Grad Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit