Otvorene prijave za sudjelovanje na 44.Međunarodnom festivalu umjetničke tamburaške glazbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Prijave za sudjelovanje na 44. Međunarodnom festivalu umjetničke tamburaške glazbe su otvorene do 1. rujna 2021. godine

Hrvatski tamburaški savez u Osijeku organizira 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe koji će se održati od 30. rujna do 3. listopada 2021. godine u Osijeku, Našicama i Đakovu.  Iz HTS-a pozivaju  sve zainteresirane tamburaške orkestre i komorne tamburaške ansamble koji njeguju tamburašku glazbu da se prijave na 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe. Prijavnica za sudjelovanje na Festivalu ispunjava se digitalno i može se pronaći na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 1. rujna 2021. godine. Detalje o ovogodišnjem Festivalu moguće je pronaći u propozicijama na poveznici.

Cilj koji ovaj festival u svojoj izvedbi nastoji ostvariti su poticanje i njegovanje tamburaške glazbe okupljanjem skladatelja, dirigenata, glazbenih stručnjaka, pedagoga i mladih glazbenika tamburaša na jednome mjestu za razmjenu znanja i umijeća. Također, želi se potaknuti ljubitelje tamburaške glazbe, ali i cijelu javnost da osvijeste važnost o očuvanju tradicijske glazbe prepoznatljive za istočni dio Hrvatske. Posebnost ovogodišnjeg Festivala je i u tome što se obilježava 60. godišnjica od održavanja prvog Festivala.
Ovogodišnji 44. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe će se održati u revijalnom izdanju, a Hrvatski tamburaški savez u Osijeku će, ovisno o epidemiološkoj situaciji i ograničenjima, donositi odluke o provedbi Festivala.
Sve informacije o 44. Međunarodnom festivalu umjetničke tamburaške glazbe mogu se pronaći na Facebook i Instagram stranici Hrvatskog tamburaškog saveza u Osijeku.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit