Web stranica za profesionalno usmjeravanje učenika 8. razreda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Za učenike 8. razreda i njihove roditelje OŠ kralja Tomislava Našice pripremila je mrežnu stranicu za profesionalno usmjeravanje i informiranje. Stranica se nalazi na poveznici https://sites.google.com/view/profesionalno-osktna/home Mole učenike i roditelje da prouče dostupne informacije. Svakako preporučuju proučiti brošuru Kamo nakon osnovne škole? Trenutno dostupna brošura je za tekuću školsku godinu, ali osim novog vremenika ne očekuju se velike promjene u sadržaju. https://cisok.hr/usluge-u-cisok-centrima/ucenici-osnovne-skole/brosure-kamo-nakon-osnovne-skole/  Odluka ministrice o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021. još uvijek nije službeno objavljena. Čim bude dostupna podijelit ćemo ju s učenicima. Prema u javnoj raspravi predloženom vremeniku prijave u sustav upisa bit će omogućene tek od 1. srpnja 2020. Učenici koji se školuju s rješenjem o primjerenom obliku školovanja bit će kontaktirani putem Teamsa o terminu pregleda u medicini rada, čim nam Hrvatski zavod za zapošljavanje javi termine. Učenici sa zdravstvenim teškoćama koje smo već kontaktirali putem Teamsa, također će saznati termin pregleda u medicini rada, čim nam Hrvatski zavod za zapošljavanje javi termine.

izvor: OŠ kralja Tomislava

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit