Vrtićanci “Zvončića” i “Jaglaca” na Olimpijskom festivalu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na 17. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Osječko-baranjske županije, koji je jučer održan u Osijeku, sudjelovalo je i 40 vrtićanaca Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice u pratnji svojih odgojiteljica, ravnateljice i roditelja. Natjecalo se 20 djevojčica i isto toliko dječaka vrtića, a kući su se vratili sa zlatom i broncom u bacanju loptice u dalj te srebrom u disciplini skok u dalj. Sudjelovalo je ukupno 12 vrtića naše županije s više od 400 djece. Danas je u vrtiću “Zvončić” organizirana prigodna svečanost i dodjela nagrada i zahvalnica malim sportašima.
I djeca Dječjeg vrtića “Jaglac” Đurđenovac, u pratnji odgojiteljica i ravnateljice, sudjelovala su na 17. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića. Osvojili su brončane medalje u disciplinama djevojčice štafeta, mali nogomet djevojčice i mali nogomet dječaci.

tekst: N.Pavlus
foto: DV “Jaglac” Đurđenovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit