Grom urušio kuću u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Uslijed nevremena, grom je jučer udario u kuću obitelji Ostojić u Budimcima u kojoj su bile dvije starije osobe, od kojih jedna nepokretna. U potpunosti je uništen krov i stropovi, a odmah su intervenirali vatrogasci DVD-a Podgorač. Načelnik Goran Đanić sa suradnicima također je odmah posjetio obitelj kojoj je omogućen privremeni smještaj. Zaključio je da je neophodna pomoć Općine i svih koji mogu pomoći jer je kuća u potpunosti uništena. Stradalu obitelj danas je posjetio i župan Ivan Anušić obećavši pomoć Županije kako bi kuća što prije mogla biti obnovljena. Načelnik Đanić i donačelnica Ljiljana Grbić istaknuli su da će Općina osim financijski, pokušati pomoći i suradnjom s građevinskim i ostalim tvrtkama koje bi sudjelovale u obnovi i donaciji građevinskog materijala. Još su jednom uputili apel svima koji mogu pomoći na bilo koji način.

tekst: N.Pavlus
foto: I.Ćosić i N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit