Vrijedne donacije nogometnim klubovima Vihor, Brezik i Zoljan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Našica Krešimir Kašuba u pratnji predsjednika Športske zajednice Grada Našica Nikole Antolovića te predsjednika i tajnika Nogometnog središta Našice Ivice Valenčaka i Karla Kanisa, jučer je obišao još tri nogometna kluba s našičkog područja i uručio vrijedne donacije.

Čestitajući na dosadašnjem radu i postignutim uspjesima, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba u Jelisavcu je uručio prijenosno računalo i komplet od 20 kvalitetnih dresova za potrebe NK Vihor. Vrijednu donaciju primio je predsjednik kluba Ivan Komak, koji je zahvaljujući ukratko upoznao goste s aktivnostima jelisavačkog trećeligaša te posebno istaknuo kako ga raduje da na ovaj način Grad Našice vodi brigu i o manjim sredinama, jer u ovim je teškim vremenima više nego potrebno zajedništvo i uzajamna pomoć.

I NK Brezik jučer je primio donaciju, koja će im biti od velike koristi, istaknuo je dopredsjednik NK Brezik Valentin Baričević. U ova izuzetno nepredvidiva i teška vremena, svaka je pomoć dobrodošla. NK Brezik u ovom trenutku ima samo seniorsku momčad, no u skoroj budućnosti u planu je i ponovno pokretanje rada s djecom, koje je u selu na žalost sve manje, zaključio je Baričević.

U novoobnovljenim klupskim prostorijama u Zoljanu, donaciju je NK Zoljan uručio Krešimir Kašuba poželjevši im puno uspjeha i dobrih sportskih rezultata u predstojećem razdoblju. Na vrijednoj donaciji zahvalio je dopredsjednik kluba Ivan Katavić, posebno istaknuvši kako NK Zoljan puno pažnje posvećuje radu s mlađim selekcijama s kojima ostvaruju izvrsne rezultate.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit