Vrijedna donacija HOO-a nogometnom klubu “FEŠK”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Glavni tajnik Sportske zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković danas je posjetio NK”FEŠK Feričanci. U klupskim prostorijama održao je radni sastanak na kojemu su bili nazočni direktor i sportski direktor kluba Zlatko Đuroković i Zlatko Šumrada, voditelj Škole nogometa NK FEŠK Marijan Šundalić, načelnik Općine Feričanci Marko Knežević i tajnik Nogometnog središta Našice Karlo Kanis. Nakon kraćeg upoznavanja s radom i aktivnostima koje se provode u NK FEŠK, Dubravko Ižaković je uručio vrijednu donaciju Hrvatskog olimpijskog odbora. Riječ je o sportskoj opremi i sportskim pomagalima u vrijednosti 20.000,00 kn koja će biti od iznimne koristi feričanačkim nogometašima.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit