Vozio bicikl s 2,68 promila alkohola u krvi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ZBOG NEOSIGURANOG TERETA PROUZROČIO PROMETNU NESREĆU
Jučer oko 18,50 sati 60-godišnji državljanin Ukrajine upravljao je teretnim vozilom u mjestu Kozarac te nije osigurao teret koji je prevozilo (tekućine-biodizel) u priključnom vozilu kojom prilikom je tekućina iscurila na kolnik Međimurske ulice. Uslijed kontakta pneumatika s klizavom tekućinom na kolniku došlo je do slijetanja dva osobna automobila kojima su upravljali 63-godišnjakinja i 54-godišnjak.  Zbog prekršaja nanošenje tvari na kolnik vozaču teretnog vozila naplaćena je novčana kazna, a zbog prekršaja ne osiguravanja tereta naplaćen mu je obvezni prekršajni nalog.

PROMETNE NESREĆE BEZ ALKOHOLA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodile su se dvije prometne nesreće –  jedna na području Belog Manastira, a druga na području  Đakova. U obje je pričinjena materijalna šteta.

60-GODIŠNJAK BICIKLIRAO S 2,68 PROMILA ALKOHOLA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu na cestama su zaustavljena  dva vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.  Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 12,45 sati u Osijeku kod 60-godišnjeg biciklista kojem je izmjeren koncentracija od 2,68 promila alkohola u krvi.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit