Policija pronašla kradljivca čamca

Facebook
Twitter
Pinterest

PROVALIO U TRGOVINU I UKRAO CIGARETE
Jučer, tijekom noći, na širem području Đakova nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao veliku količinu duhanskih proizvoda čime je pravnu osobu oštetio za oko 45.000,00 kuna.
Policijski službenici tragaju za provalnikom.

PRONAĐEN KRADLJIVAC ČAMCA – DOPUNA DOGAĐAJA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 38-godišnjak je s nedjelje na ponedjeljak na području Belišća ukrao drveni čamac koji je bio privezan za metalni vez uz kanal na rijeci Dravi. Čamac je pronađen kod kradljivca te je po policijskim službenicima vraćen 69-godišnjem vlasniku.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRALI SMO TRI PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodile su se tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede dok je u dvije nesreće nastala materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, a jednu na području Đakova.

Izvor: PU osječko baranjska
Foto: ilustracija/pixabay

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit