Vozili u alkoholiziranom stanju

 

Policija je izvijestila da je tijekom jučerašnjeg dana u prometu zatekla četiri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, među kojima dva vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla. Najveću prisutnost alkohola u krvi zabilježili su u 16,40 sati u Martinu, kada su zaustavili 44-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,87 grama po kilogramu.

U noći s 15. na 16. veljače nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Beničancima. Počinitelj je ukrao zračnu pušku, televizor, prijemnik i posuđe. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Nepoznati je počinitelj, tijekom poslijepodnevnih sati 17. veljače, u prodavaonici u trgovačkom centru u Osijeku iz džepa jakne 42-godišnjaka, ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija također traga za nepoznatim počiniteljem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Od studenog 2018. godine do siječnja 2019. godine mladić je u šumi na području Belog Manastira posjekao i ukrao više od trideset stabala bagrema. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostale dvije za posljedicu su imale materijalnu štetu. Dvije su se dogodile na području Osijeka, a jedna na području Baranje.

 

Izvor: PU osječko-baranjska

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest