Vozili u alkoholiziranom stanju

 

Policija je izvijestila da je tijekom jučerašnjeg dana u prometu zatekla četiri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, među kojima dva vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla. Najveću prisutnost alkohola u krvi zabilježili su u 16,40 sati u Martinu, kada su zaustavili 44-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,87 grama po kilogramu.

U noći s 15. na 16. veljače nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Beničancima. Počinitelj je ukrao zračnu pušku, televizor, prijemnik i posuđe. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Nepoznati je počinitelj, tijekom poslijepodnevnih sati 17. veljače, u prodavaonici u trgovačkom centru u Osijeku iz džepa jakne 42-godišnjaka, ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija također traga za nepoznatim počiniteljem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Od studenog 2018. godine do siječnja 2019. godine mladić je u šumi na području Belog Manastira posjekao i ukrao više od trideset stabala bagrema. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostale dvije za posljedicu su imale materijalnu štetu. Dvije su se dogodile na području Osijeka, a jedna na području Baranje.

 

Izvor: PU osječko-baranjska

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

05.02.2020.

12.02.2020.

19.02.2020.

26.02.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit