Vozili u alkoholiziranom stanju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer su, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u kontroli prometa zaustavljena tri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20,30 sati u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 49-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,10 grama po kilogramu. U Ivanovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozačici, 27-godišnjoj hrvatskoj državljanki iz Ivanovca, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,60 grama po kilogramu. U Osijeku, se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču, 48-godišnjem Osječaninu, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,03 grama po kilogramu.  U Višnjevcu, u 20,30 sati, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 23-godišnji iz Višnjevca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,57 grama po kilogramu.  Na lokalnoj cesti Tiborjanci-Bocanjevci, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 43-godišnjaku iz Belišća, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu. U Velimirovcu, se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila 55-godišnjaku iz Osijeka utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,94 grama po kilogramu.  U Osijeku, je u nadzoru prometa vozaču utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,32 grama po kilogramu.

izvor:PU OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit