Vozaču izmjereno 1,04 promila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Na području Policijske uprave osječko-baranjske u protekla 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a u Našicama jedna prometna nesreća.

Također, jučer su u nadzoru prometa zaustavljena dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola izmjerena je u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 69-godišnji vozač osobnog automobila iz Branjinog Vrha. Vozaču je izmjerena prisutnost alkohola u krvi od 1,04 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 660 do 1.990 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 4 boda.

 

Izvor: PU osječko baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit