Oštetio državni proračun za više od 2 milijuna eura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je utvrđena osnovana sumnja da je 45-godišnjak s područja Baranje počinio kaznena djela „Utaja poreza ili carine“ i „Povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“.

Naime, od 2018. do 2021. godine 45-godišnji vlasnik tvrtke, s ciljem izbjegavanja plaćanja poreza, nije dostavio poreznoj upravi potrebne porezne podatke i dokumente. Također je podizao gotovinu, a da nije vodio potrebnu knjigovodstvenu dokumentaciju te je na taj način oštetio državni proračun za 2.067.018,78 eura.

U Bizovcu je jučer oko 20,20 sati došlo do požara na hali 65-godišnjeg vlasnika. Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bizovac i Valpovo ugasili su požar u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obavit će očevid na mjestu požara.

Nadalje, u Podravlju se u ponedjeljak oko 21,10 sati zapalio krov obiteljske kuće. Utvrđeno je da je uzrok požara tehnički kvar odnosno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja krovnih osigurača. Vatru su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijek, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od oko 25.000 eura.

Izvor: PU osječko-baranjska 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit