“Volontiramo i mi”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta ,,Volontiramo i mi“, čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Našice u suradnji s partnerima Osnovnom školom Dore Pejačević Našice, Društvom “Naša Djeca” Našice i Udrugom “Otvoreno srce” Našice, danas je u središtu grada održan volonterski program s volonterskom akcijom ,,Volontiramo i mi“. Građanima su se predstavile udruge koje sudjeluju u projektu, Udruga slijepih Našice, Udruga Prijateljstvo Feričanci, DVD Našice, Udruga Dar dobrote Našice, Udruga dijabetičara Našice i Motoklub ,,Racing“ Našice. Na promotivnim štandovima predstavili su svoj rad, a cilj je bio animirati građane i potaknuti ih na volontiranje u nekoj od udruga. U sklopu akcije predstavljeni su i brojni radovi volontera koji su bili na prodaju, a prihod od prodaje bit će namijenjen Osnovnoj školi Dore Pejačević koja će tim sredstvima financirati školsku i sportsku opremu učenicima iz socijalno ugroženih obitelji. Današnjom akcijom ujedno je obilježen i Svjetski dan borbe protiv zlouporabe droga.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit