Volonteri Crvenog križa Našice educiraju se o koronavirusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice s volonterima već više od osam tjedana obilazi osobe u potrebi, stare i nemoćne kako bi im dostavili potrebne lijekove, platili račune, osigurali hranu i ostale potrepštine. Uz sve aktivnosti koje volonteri Crvenog križa Našice provode, svoje znanje i trud ulažu i u sudjelovanje na edukacijama Hrvatskog Crvenog križa pomoću online platforma. Edukacije su osnova za uspješno i kvalitetno provođenje svih aktivnosti u kojima sudjeluju. Već je održana edukacija “Koronavirus – Osnovna znanja i preventivne mjere”, a danas će sudjelovati na edukaciji ”COVID-19 i društvena stigmatizacija”. Sva znanja koja usvoje implementirat će u daljnji rad – ističe ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit