Novooboljeli su upozorenje svima!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Općoj županijskoj bolnici Našice na COVID 19 testirano 38 osoba. Od 38 uzoraka, jedan je pozitivan, a radi se o kontaktu iz Koške pa imamo ukupno tri nova oboljela. Dvije su osobe iz Koške, a jedna je osoba s područja Valpovištine. Postojala je bojazan da imamo novo žarište – rekao je ravnatelj bolnice i načelnik Gradskog stožera civilne zaštite dr. Hrvoje Šimić gostujući jutros u našem programu, no istaknuo je da je situacija pod kontrolom jer su novozaraženi članovi obitelji. U našičkoj bolnici nema pacijenata oboljelih od COVID-a 19, ali novooboljeli iz Koške su upozorenje svima da opasnost nije prošla – prokomentirao je dr. Šimić i apelirao na sve građane da socijalne kontakte svedu na minimum te da se i nadalje drže propisanih mjera za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit