Vladimir Bilek:”Ovo je zajednički program, a dosad je sve dogovoreno i odrađeno”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Drevenjici u Markovcu jučer je organizirano predizborno druženje građana s Vladimirom Bilekom – kandidatom grupe birača za zastupnika češke i slovačke nacionalne manjine u 12. izbornoj jedinici. Dosadašnji zastupnik Bilek, koji traži povjerenje i za novi mandat, istaknuo je kako je zajedničkom suradnjom sa svima na terenu, pripremio četverogodišnji program za koji vjeruje da će s budućim mandatarom uspjeti usvojiti kao operativni program Vlade RH. Drago mu je – rekao je – da ljudi vide da je dogovoreno i odrađeno. Zahvalio je maticama slovačkim, Savezu Slovaka, Slovačkom centru za kulturu Našice i svim ljudima koji su aktivni u udrugama i institucijama kao i manjinskim vijećima Grada i Županije. Najavio je da će i dalje, kao i do sada, raditi na očuvanju jezika, tradicije, kulture, manifestacija, ali i razvoju manjinskog školstva te razvoju komunalne i ostale infrastrukture na područjima gdje žive Česi i Slovaci u Hrvatskoj pa tako i na ovom našem području.

tekst i foto:N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit