Našičkoj bolnici doniran najsuvremeniji dijagnostički ultrazvučni uređaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu borbe protiv pandemije Covid 19 virusom, Općoj županijskoj bolnici Našice doniran je najsuvremeniji dijagnostički ultrazvučni uređaj za odjel radiologije. Ovaj je uređaj vrijedan 560.000 kuna, a doprinijet će daljnjem podizanju kvalitete dijagnostike u ovoj zdravstvenoj ustanovi za vrijeme pandemije koronavirusom, ali i nakon nje. -Zahvaljujemo se u ime Uprave i djelatnika našičke bolnice na iznimno vrijednoj donaciji i pomoći donatoru koji je želio ostati anoniman. Ukupno smo zaprimili donacija u vrijednosti oko dva i pol milijuna kuna, a tim sredstvima je nabavljena neophodna oprema koja značajno podiže sigurnost i standard kvalitete naše ustanove – rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić.

izvor: OŽB Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit