Vježbanjem do zdravlja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Đurđenovac predavanje pod nazivom “Vježbanjem do zdravlja”, održala je Gordana Umiljanović koja je građanima prenijela najvažnije informacije o tome kako i zašto te koliko dugo vježbati i kako aktivnost uskladiti s godinama i općim stanjem osobe koji vježba. Govorila je i o prehrani koja bi trebala pratiti fizičke napore. Na jučerašnjem je predavanju održani mini kviz znanja o dobivenim saznanjima pa je nekoliko sudionika osvojilo nagradni bon za usluge obrta koji vodi Gordana Umiljanović. Predavanje je održano u sklopu obilježavanja Dana općine Đurđenovac, sa željkom da se građanima skrene pozornost o potrebi očuvanja zdravlja – rekla je ravnateljica knjižnice Ružica Pavlić

 

.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit