Vjekoslav Mahovlić novi je predsjednik NK Šipovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana izvještajno – izborna sjednica Skupštine NK Šipovac. Jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu i financijskom poslovanju kluba u proteklom razdoblju koja je podnio dosadašnji predsjednik Franjo Božiček, koji je iskoristio prigodu zahvaliti se svima koji su mu na bilo koji način pomogli u radu.  Nakon razriješenja dosadašnje Uprave, izabrana je nova. Za predsjednika NK Šipovac izabran je Vjekoslav Mahovlić, a uz njega novi Izvršni odbor još čine Darije Knežić, Zoran Oreški, Davor Antolović, Vedran Knežević, Marko Fogec, Vlado Golubović, Ivan Juričević i Predrag Cili. Dužnost predsjednika Nadzornog odbora povjerena je Draženu Horvateku, a za članove su izabrani Mislav Kubala i Juraj Toth. Za predsjednika Disciplinske komisije izabran je Ivica Sabo, a članovi su Antonijo Sabljak i Marko Knežević. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novi je predsjednik iznio plan i program rada za predstojeće razdoblje te najavio neke nove projekte. Kako je naglasio, u tijeku je rekonstrukcija nadstrešnice i postavljanje nove rasvjete, a postignut je i dogovor te se krenulo s prikupljanjem dokumentacije za izgradnju novih svlačionica.  Sjednici su bili nazočni i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, koji su čestitajući novoizabranom predsjedniku i članovima Uprave, obećali i dalje punu podršku.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit