Ovog vikenda nogomet, rukomet i odbojka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas će u Valpovu biti odigrane prvenstvene rukometne utakmice 1. kruga Prve hrvatske rukometne lige za igrače do 11 godina. Mladi će našički rukometaši igrati protiv ekipa Ivankova i Tenje. Također u Valpovu danas će biti odigrane i utakmice 1. kruga Prve HRL za igrače do 15 godina. Ekipa NEXE-a u 13 sati će igrati protiv Ivankova, a u 15 sati protiv Županje.

Druga ekipa RK NEXE prvenstvenu će utakmicu 2. kola Druge hrvatske rukometne lige istok odigrati sutra u Našicama, u 18 sati protiv ekipe Osijek II.

Ovog vikenda započinje i natjecanje u 1B hrvatskoj odbojkaškoj ligi istok u kojoj se natječe prva ekipa ŽOK-a Našice. Našičke odbojkašice u prvom kolu dočekuju ekipu ŽOK Ferivi Višnjevac, utakmica će biti odigrana sutra u 15 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava.

Nogometaši NAŠK-a danas će na svom terenu odigrati prvenstvenu utakmicu 10. kola Treće hrvatske nogometne lige istok. S početkom u 16 sati NAŠK će ugostiti ekipu Graničara iz Županje.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi na rsaporedu su prvenstvene utakmice 8. kola. Danas će s početkom u 16 sati u Đurđenovcu igrati domaća ekipa Đurđenovca i Jedinstvo iz Donjeg Miholjca.

Nogometaši Motičine sutra će na svom terenu ugostiti ekipu Metalca iz Osijeka, a ekipša FEŠK-a također sutra gostuje u Marijancima kod ekipe Hajduka.

Prvenstvene utakmice 8. kola ovog će vikenda biti odigrane u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice. Danas će s početkom u 15,30 sati igrati Lila i Iskrica, Šipovac – Zagorac 1952 te Brezik i Slavonija Klokočevci. Ostale utakmice bit će odigrane sutra u isto vrijeme. Parovi su: Omladinac Vukojevci – Croatia, Omladinac Niza – Sloga, Zoljan – Željezničar, Vihor – Mladost Stipanovci.

Osmo prvenstveno kolo na rasporedu je i u Ligi Nogometnog središta Našice. Sve utakmice bit će odigrane sutra s početkom u 15,30 sati, a igrat će: Poganovci – Lug, dinamo – Slavonija NLT, Lađanska – Mladost Breznica, Vuka – Kapelna, Kućanci – Polet, Seljak – Hajduk Krčenik i Sveti Đurađ – Martin.

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit