Vikend u znaku nogometa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas i sutra bit će odigrane prvenstvene utakmice 22. kola Treće hrvatske nogometne lige – istok. Danas će s početkom u 16,30 sati u Jelisavcu igrati domaći Vihor i Graničar iz Županje. Nogometaši NAŠK-a sutra u isto vrijeme gostuju u Kutjevu.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu su prvenstvene utakmice 19. kola. Danas će s početkom u 16,30 u Velimirovcu domaća Croatia ugostiti ekipu Baranja Belja. Sutra, u isto vrijeme igrat će u Marijancima domaći Hajduk i ekipa Đurđenovca. Nogometaši FEŠK-a igrat će sutra u Osijeku protiv Metalca s početkom u 17,30 sati.

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice na rasporedu je 18. prvenstveno kolo. S početkom u 16,30 sati danas će igrati Sloga – Mladost (Stipanovci), Slavonija – Seljak, Šipovac – Omladinac (Vukojevci) te Lila – Iskrica. Sutra će u isto vrijeme igrati Željezničar i Zoljan, Omladinac (Niza) – Vihor II i Zagorac 1952 – Motičina.

U Ligi Nogometnog središta Našice tijekom vikenda će biti odigrane prvenstvene utakmice 3. kola. Brezik i Kapelna igrat će danas u 16,30. Sve ostale utakmice bit će odigrane sutra u isto vrijeme. Sastaju se: Dinamo – Sveti Đurađ, Mladost Breznica – Poganovci, Polet – Vuka, Lađanska – Kućanci te Lug – Martin.

Za danas je sazvana redovita godišnja izvještajna sjednica Skupštine NK Martin. Sjednica će biti održana u Društvenom domu u Martinu s početkom u 18 sati .

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit