Pokušali ući u RH s krivotvorenim ispravama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila jeda je jučer, oko 10:20 sati, na cestovni granični prijelaz Erdut doputovao putnik iz Republike Srbije, 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom granične kontrole putnik je policajcima dao na uvid PCR test izdan od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Uvidom u sadržaj PCR testa policijski službenici su utvrdili da je test krivotvoren. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave 29-godišnjaku je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Također jučer, oko 14:00 sati, na cestovni granični prijelaz Batina doputovali su putnici iz Republike Srbije, 45-godišnjakinja, 38-godišnjak i 33-godišnjak državljani Republike Srbije i 54-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom granične kontrole putnici su policajcima dali na uvid ugovore o radu koje je izdala tvrtka sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Uvidom u sadržaj ugovora o radu policijski službenici su utvrdili da su ugovori krivotvoreni.
Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenja isprave putnicima je odbijen ulazak u Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je tri prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

 

izvor: PU osječko-baranjska, ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit