Vikend obilježili turniri i pripremne utakmice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageNogometaši Naška sudjelovali su ovog vikenda na još jednom pripremnom turniru. Uz Našk u Oriovcu su sudjelovali domaći Oriolik, Moslavina iz Kutine te Marsonia iz Broda. Prvu utakmicu u subotu odigrali su Oriolik i Marsonia rezultatom 3:1, Moslavina i Našk utakmicu su okončali 5:1, strijelac jedinog gola za Našičane bio je Pinter. Za treću poziciju Našk je nadvisio Marsoniu 3:1, strijelci su bili Torčić, Labak i Sambol.

U Donjoj Motičini ovoga su vikenda održane tradicionalne sportske igre. I ove godine organizatori su pripremili više disciplina. Za boćanje je bilo prijavljeno 6 ekipa koje su bile podjeljene u dvije grupe. Prvo mjesto osvojila je ekipa “Brezika”, drugo “4 Asa” a treće “Majstori”. Sudionici turnira u nogometu bili su domaća ekipa Motičine, NK Fešk iz Feričanaca, NK Zoljan i NK Zagorac Beljevina. Prvu utakmicu u subotu su odigrali Motičina i Zagorac rezultatom 3:2, a drugu Fešk i Zoljan rezultatom 3:1. Utakmicu za treće mjesto u nedjelju su odigrali nogometaši Zoljana i Zagorca razultatom 2:1, dok su prvo mjesto osvojili nogometaši Feška pobjedivši Motičinu 6:0. Za sve su sudionike bile osigurane bogate nagrade.

Pozivni nogometni turnir ovog je vikenda odigran u Stipanovcima u organizaciji NK Mladosti. Uz domaćina na turniru su sudjelovali i Sloga Podgorač, Omladinac Vukojevci i Vihor Jelisavac. Prvu utakmicu Sloga i Omladinac odigrali su rezultatom 2:5, u drugoj utakmici domaća Mladost izgubila je od jelisavačkog Vihora 2:1. Drugog dana turnira u utakmici za 3. mjesto sastali su se Mladost Stipanovci i Sloga Podgorač rezultatom 6:1. Finalnu utakmicu dobili su Vukojevčani pobjedivši ekipu Vihora 5:3 nakon izvođenja penala, u regularnom djelu susreta bilo je 1:1.

Tijekom vikenda odigrano je i nekoliko prijateljskih nogometnih susreta. Kadeti Viktorije i Naška svoj su susret okončali rezutatom 0:7. Strijelci su bili Vanja Dražić s 2 gola te sa po jednim Danijel Čosić, Ivan Bošnjak, Marko Marasović, Edi Korpak i Matej Nekić. Nogometaši Lile u subotu su pobjedili ekipu Đurđenovca 2:1, a u nedjelju su odigrali neriješeno 2:2 protiv Slavonije iz Podravskih Podgajaca. Prijateljske utakmice odigrali su još i Viktorija Markovac i Omladinac Niza 5:0, Voćin i Mladost Breznica 3:0, Iskrica Šaptinovci i Radnik Našice 1:2. Radnik će prijateljsku utakmicu odigrati i u utorak u 18 sati na svom terenu protiv ekipe Mladosti iz Čačinaca.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit