Nove promjene u Općini Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU Đurđenovcu je danas održana sjednica Općinskog vijeća, sazvana po zahtjevu trećine vijećnika u kojemu su zatražili smjenu aktualne vlasti. No, sjednici se nisu odazvali oporbeni vijećnici koji su tražili saziv sjednice. Sjednica je tekla predviđenim dnevnim redom, te je, iako nije bilo oporbe, došlo do promjena u vodstvu Općine. Tako je umjesto Ivice Drenskog, koji je razriješen dužnosti, za novog načelnika Općine Đurđenovac izabran Hrvoje Topalović.

Umjesto njega, u Općinsko je vijeće, kao zamjenski vijećnik, ušao Tihomir Potnešil. Na današnjoj je sjednici s dužnosti dopredsjednika vijeća razriješen i Jakob Kalić, a za novog dopredsjednika je imenovan Ivan Petrović. S obzirom da su funkcije predsjednika vijeća i načelnika općine nespojiva, Općina Đurđenovac će uskoro dobiti i novog predsjednika Općinskog Vijeća.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit