Vikend će obilježiti nogometni turniri

Rukometaši Nexea uspješno su savladali i treću prepreku u pripremnom periodu. U Mađarskoj su upisali i treću pobjedu u trećoj prijateljskoj utakmici. Na gostovanju su svladali ekipu rukometnog kluba Csurgoi (Čurgo) rezultatom 27:28. Već danas gostuju u Sloveniji kod rukometaša Dobove. Nakon ove utakmice slijedi tjedan dana odmora od utakmica i trenažni proces a onda ljubitelje rukometa sljedećeg vikenda u Našicama očekuju tri rukometne poslastice u tri dana.

U Jelisavcu će tijekom vikenda biti odigran tradicionalni 10. po redu nogometni turnir “Slovaka”. Prvi susret danas u 16 sati igraju domaći Vihor i Željezničar (Markovac). Drugu utakmicu u 18 sati odigrat će Zrinski (Jurjevac) i Omladinac (Josipovac Punitovački). Sutra u 16 sati prema rasporedu će biti odigrana utakmica za 3. mjesto a finale turnira u 18 sati.

Nogometaši Naška sudjeluju danas na Memorijalu Vlado Liović u Osijeku u organizaciji NK Olimpija. Prvi susret Našk igra u 17 sati protiv Đakovo Croatie a drugi u 18 protiv domaće Olimpije.

U Feričancima će sutra biti održan program Memorijala “Runje-Branko Šaban”. Memorijal će početi u 15 sati polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na mjesnom groblju u kojem će sudjelovati predstavnici Općine i kluba te članovi obitelji nakon čega je predviđen zajednički ručak. U sportskom djelu Memorijala u 17 sati slijedi prijateljska nog. utakmica predpočetnika, FEŠK-a i Motičine. U 18 sati prijateljsku nogometnu utakmicu odigrat će seniori FEŠK-a i Motičine. Početnici sudjeluju na jakom turniru u Suhopolju na kojem će biti i nekoliko prvoligaških ekipa.

U organizaciji nogometnog kluba Iskrica (Šaptinovci) tijekom vikenda će biti odigran 2. memorijalni turnir Mario Bereš. Na turniru sudjeluju uz domaćina “Iskricu”, nogometni klubovi Đurđenovac, Slavonija (Kolokočevci) i Zagorac 1952 (Beljevina). Danas prvu polufinalnu utakmicu u 16 sati igraju Đurđenovac i Zagorac 1952 a u 18 sati Slavonija i Iskrica. U nedjelju će u 16 sati biti odigrana utakmica za treće mjesto a u 18 sati se igra finale turnira.

Sutra u 16 sati u Nizi počinje jednodnevni, 8. po redu, nogometni Memorijal “Vladislav Oreški – Babac”. Na turniru sudjeluju nogometni klubovi Šipovac, Seljak (Koška), Mladost (Breznica) i domaći Omladinac.

Sutra će biti organiziran seminar nogometnih sudaca Nogometnog središta Našice na Gradskom stadionu u Našicama s početkom u 10,00 sati (suci su se dužni Komisiji nogometnih sudaca javiti do 9,30 sati, a dužni su ponijeti sportsku opremu radi testiranja svojih sposobnosti). Također, iz NS Našice, obavještavaju sve suce da je Izvršni odbor Nogometnog središta Našice dana 07. 08. 2019. godine imenovao novu Komisiju nogometnih sudaca NS Našice koju čine:

– Nikola Bančić, predsjednik
– Nikola V. Antolović
– Tomislav Keglević
– Leo Knežević
– Ivan Radačić

Isto tako, odlukom Izvršnog odbora NS Našice Povjerenik suđenja u natjecateljskoj godini 2019/20 bit će Nikola V. Antolović.

Članice Udruga starih športova Slavonac Našice sutra u 16 sati na ulazu u veliki park, ispred prostorija udruge, organiziraju natjecanje u starim sportovima na kojem je najavljen nastup 6 do 7 udruga žena s našeg područja. U sklopu natjecanja bit će i prigodna gastro ponuda i osvježavajuća pića.

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: NK Vihor (arhiva)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.12.2019.

11.12.2019.

18.12.2019.

25.12.2019.

Logo-RN-white

Postavite upit