Vijenci za poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom Dana našeg grada, na spomen-obilježje “Uskrsla Hrvatska” položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje. Počast braniteljima koji su svoje živote utkali u stvaranje domovine i njenu slobodu, odala su brojna izaslanstva: izaslanstvo Sabora predvođeno saborskim zastupnikom i izaslanikom predsjednika Sabora – Hrvojem Šimićem te zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, zatim izaslanstvo Županije predvođeno zamjenikom župana i izaslanikom župana Josipom Miletićem, izaslanstvo Grada predvođeno gradonačelnikom Krešimirom Kašubom, predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Žagarom te počasnim Našičaninom Vladimirom Šeksom, a vijence su položile i brojne naše udruge iz Domovinskog rata: HVIDR-a i Udruga roditelja poginulih i nestalih branitelja, Udruga djece poginulih i nestalih branitelja, Udruga udovica poginulih i nestalih branitelja, Udruga Vukovarskih veterana, Udruga hrvatskih veterana te Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica-Našice, predstavnici Hrvatske vojske i policije te gradski vijećnici i predstavnici političkih stranaka.

Čestitku povodom Dana grada Našica svojim sugrađanima i svim gostima uputio je gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuvši ukratko sve dosad učinjeno te želje za daljnji razvoj grada. U ime Županije čestitku je uputio zamjenik župana Josip Miletić. Molitvu za sve poginule i umrle branitelje predvodio je fra Marijan Vidović.


tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit