Vesni Lolić zlatna plaketa za fotografije

Facebook
Twitter
Pinterest
U srijedu, 7. studenoga 2007. u Cafe Galeriji Magis u Osijeku otvorena je XII Županijska izložba fotografije autora Osječko-baranjske županije, u organizaciji Fotokluba Osijek. Na izložbu su pristigle čak 262 fotografije od 58 autora, a za izložbu su odabrane 74 fotografije od 47 autora. Na otvorenju izložbe govorili su prof. Marija Medak, Jasmina Lovrinčević ispred Poglavarstva Osječko-baranjske županije, predsjednik Fotokluba Osijek, Miroslav Adam uručio je nagrade.

Zlatnu plaketu za pojedinačne fotografije pripala je Hrvoju Malbaši, fotografu Glasa Slavonije, dok je Zlatna plaketa za za kolekciju fotografija pripala je našoj sugrađanki,Vesna Lolić (Fotoklub mladeži Crvenog križa). Otvorivši službeno ovogodišnju izložbu, Jasmina Lovrinčević je rekla i sljedeće: "Umjetnik ne bi bio zadovoljan kada ne bi bilo publike. A ovu izložbu uvijek prati veliki broj posjetitelja, pa je samim tim ugodnije svima." Doista, prema broju posjetitelja – svima je bilo jako ugodno i toplo!

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit