Priznanja višestrukim darivateljima krvi

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU petak, 9. studenoga 2007. godine u Hotelu Park, održana je ovogodišnja svečanost darivatelja krvi s dodijelom priznanja višestrukim darivateljima. Našičani su posljednjih pet godina hrvatski prvaci po rezultatu od gotovo devet darivatelja na 100 stanovnika. Stoga nije čudo da je podijeljeno čak 298 priznanja, među kojima i tri obiteljska priznanja. Ova priznanja dodjeljuju se obiteljima iz kojih su stasala čak četiri aktivna darivatelja krvi.

Ove su godine to obitelj Vinković Franje i Blažević Josipa iz Donje Motičine, te obitelj Katruša Ivana iz Našica. Svečanosti su nazočili gosti iz Našica, Koške, Osijeka, a Hrvatski crveni križ iz Zagreba uputio je putem svojih izaslanika čestitke svim darivateljima. Gradskom društvu Crvenog križa Našice za postignute rezultate poklonio sliku Ivana Lackovića-Kroate.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit