Velike investicije u Podgoraču

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Podgoraču svečano obilježen početak radova na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji DVD-a Podgorač koji obuhvaćaju rekonstrukciju doma i spremišta te nadogradnju garaže i uređenja ovog dijela centra Podgorača. Planirana vrijednost projekta je 5.300.000 kuna, što su najveća financijska sredstva koja će se uložiti u Općinu Podgorač, a osigurana su u sto postotnom iznosu iz EU fondova – istaknuo je općinski načelnik Goran Đanić i dodao kako je investicija strateški vrlo važna za razvoj vatrogastva, kulturnog i sportskog života stanovništva Općine Podgorač. Završetak radova predviđen je za rujan 2020. Đanić je zahvalio svim suradnicima koji su svojim radom pridonijeli ostvarenju projekta. Osim ovog, u pripremi su i projekti vrijedni oko 50 milijuna kuna, a koji će biti nominirani na fondove EU. To su: rekonstrukcija nogostupa u Podgoraču, rekonstrukcija mjesnog groblja, izgradnja sportskog centra, izgradnja ceste u poslovnoj zoni i izgradnja nerazvrstanih cesta. Tu je i projekt “Zaželi” koji bi uskoro trebao biti ostvaren. Sve to – zaključio je Đanić – pridonijet će razvoju ne samo općine Podgorač već i Osječko-baranjske županije.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit