Izvješće Policijske uprave

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da je 27. studenog, nepoznati počinitelj u Našicama, iz parkiranog i otključanog osobnog automobila vlasništva 37-godišnjaka iz Feričanaca ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem. Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Belog Manastira te jedna na područjima Đakova i Našica. Nadalje, na području uprave u protekla 24 sata policijski službenici zaustavili su jednog vozača osobnog automobila i jednog vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Jučer je u Našicama, u nadzoru prometa zaustavljen je 44-godišnjak iz Gornje Motičine koji je upravljao biciklom. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,85 grama po kilogramu.

izvor:PU, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit