Usvojen rebalans Proračuna Općine Donja Motičina

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Donjoj Motičini je sinoć održana 23. sjednica općinskog vijeća. Na Dnevnom su redu bile odluke o polugodišnjem obračunu Proračuna, izmjenama i dopunama Proračuna te izvršenju Proračune Općine za 2008. godinu. Planirani iznos Proračuna od 3 milijuna 761 tisuću kuna rebalansom je umanjen i sada iznosi 3 milijuna i 205 tisuća kuna. Načelnik općine Vinko Peršić rekao je kako je do korekcije došlo zbog novih cijena izvođenja nekih radova u Općini te, između ostalog, i izostanka prodaje zemljišta zbog neriješenih vlasničkih odnosa.

Nadalje, Općinsko je vijeće izvršilo korekciju vrijednosti boda za obračunavanje komunalne naknade te će umjesto dosadašnjih 18 vrijednost biti 20 lipa po kvadratnom metru mjesečno. Usvojene su izmjene programa javnih potreba u kulturi i sportu za 2008 godinu, a prihvaćen je i prijedlog Odluke o imenovanju Stožera zaštite i spašavanja Općine Donja Motičina. Pod točkom različito najviše je rasprave vođeno o situaciji u Udruzi branitelja Općine Donja Motičina te u Nogometnom klubu te o komunalnom uređenju, saniranju divljeg odlagalište smeća te uređenja centra Općine i izgradnji spomen obilježja hrvatskim braniteljima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit