Pripreme za festival “Dani slavonske šume”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageDanas su se u Našicama sastali članovi Organizacijskog odbora Festivala Dani slavonske šume, koji će u Našicama biti održan od 4. do 7. rujna. Sastanku su bili nazočni gradonačelnik Krešimir Žagar, direktor Turističke zajednice Grada Našica Srečko Perković, predsjednica Matice hrvatske i ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak, voditelj Hrvatskih šuma – podružnice Našice Davorin Fekete i Josip Dundović – predsjednik Hrvatske udruge za biomasu.

Dogovoren je stručni program za ovu godinu. U petak će, u Pastoralnom centru Emaus biti održani 3. hrvtski dani biomase u sklopu 10. europskih dana biomase, a u hotelu Park stručno predavanje vezano za šumarstvo i povijest šumarstva našega kraja.
Sutra će se, s početkom u 13 sati, u hotelu Park, sastati članovi Programskog odbora na koji se pozivaju svi zainteresirani za sudjelovanje u programu Festivala.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit