Ususret blagdanima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U  utorak je blagdan Sv. Klare Asiške, zajedno sa sv. Franjom utemeljiteljice Reda siromašnih gospođa ili klarisa. U samostanu klarisa u Požegi sv. misu u 18:30 predvodi dijezecanski biskup. U 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.
U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u srijedu u 18 sati s molitvom krunice započinje trodnevna priprava za blagdan Velike Gospe. Trodnevnicu, kao i svečanu sv. misu u 9 sati, s procesijom oko crkve, na sam blagdan, predvodi prošlogodišnji mladomisnik iz Našica, vlč. Mihael Sokol.
U subotu je blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu. Svete mise su u Župnoj crkvi sv. Anutna Padovanskog u Našicama po nedjeljnom rasporedu, a procesija s kipom Blažene Djevice Marije oko crkve i samostana je poslije svete mise u 9:00 sati.
Istoga dana je Biskupijsko hodočašće obitelji s brojnom djecom u Voćin gdje blagdansku sv. misu u 11 sati predvodi dijecezanski biskup. Poslije večernje mise neće biti euharistijskog klanjanja.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit