Ustrojena Vojna kapelanija sv. Andrije apostola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U našoj Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog, na svetoj misi u 11 sati, ustrojena je nova vojna kapelanija u našičkoj vojarni i uveden je u službu novi vojni kapelan don Antonio Mikulić. Novoustrojena kapelanija je Kapelanija sv. Andrije apostola. Mnogobrojne pripadnike Hrvatske vojske, policije, gradonačelnika i sve koji su došli uveličati današnji ustroj, na početku misnog slavlja pozdravio je župnik i gvardijan fra Zoran Bibić. Misu je predvodio don Marko Medo – generalni vikar vojnog ordinarijata Republike Hrvatske. Ovo je značajan dan – poručio je – jer vojska dobiva svoga svećenika – vojnog kapelana koji će biti na raspolaganju kako vojsci, tako i ovome gradu. Don Antonio Mikulić, četiri je godine proveo u Petrinji s “Gromovima” i “Tigrovima” te 6 mjeseci u Afganistanu, a danas je istaknuo ponos što je prvi vojni kapelan u novoustrojenoj Kapelaniji sv. Andrije apostola.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit