Uspješna 6. Humanitarna manifestacija “Mali grad velikog srca”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Humanitarna udruga “Dar dobrote” Našice, u suradnji s prijateljskim organizacijama i udrugama, sinoć je organizirala još jednu uspješnu – 6. po redu Humanitarnu manifestaciju “Mali grad velikog srca”. U središtu grada okupilo se mnoštvo građana. Svojim aktivnostima predstavile su se udruge i to uz raznoliku gastro ponudu po promotivnim cijenama za koju se ove godine pobrinulo 14 udruga. Sav prikupljeni prihod namijenjen je potrebama Socijalne samoposluge Našice. – Zahtjevna organizacija je iza nas, ponovno smu uspjeli zahvaljujući našim sugrađanima kojih je više nego ikada dosad i koji su ponovno pokazali da smo stvarno  mali grad velikog srca. Prikupljeni novac namijenjen je kupnji namirnica za Socijalnu samoposlugu te podjeli najpotrebitijima. Potreba za hranom ima tijekom cijele godine. Trenutno podjela u našoj Socijalnoj samoposluzi obuhvaća 110 obitelji s oko 300 članova – rekao je predsjednik Humanitarne udruge “Dar dobrote” -Robert Kresić i zahvalio svima na odazovu i suradnji, kao i svima koji su pomogli u organizaciji ove dosad najposjećenije manifestacije. U sklopu programa Humanitarne manifestacije “Mali grad velikog srca”, zainteresirani su u našem Domu kulture, uz donaciju socijalnoj samoposluzi, pogledali crtić “Angry Birds 2”. Večer je zaključena koncertom “Zlatnih struna” i druženjem do dugo u noć. Sponzori ovogodišnje manifestacije “Mali grad velikog srca” su Grad Našice, Gradski savjet mladih Grada Našica, Turistička zajednica Grada, Osječko-baranjska županija i brojni drugi. Medijski pokrovitelj je Radio Našice.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit