Usmrtio psa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 9 kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela Krađa i kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja.

UHVAĆENI U KRAĐI PREHRAMBENIH PROIZVODA
Jučer, u popodnevnim satima, u trgovačkom centru u Osijeku, 31-godišnjak i 22-godišnjak ukrali su više komada pršuta i slatkiša.
Prilikom pokušaja bijega iz trgovine spriječili su ih zaštitari te predali policijskim službenicima. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 2500 kuna.
UKRAO KATALIZATOR S PARKIRANOG AUTOMOBILA
Jučer, 9. veljače, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj je s parkiranog osobnog automobila demontirao i ukrao katalizator.
Vlasniku, 50-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta više tisuća kuna.
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo intenzivno traganje za kradljivcem.

USMRTIO PSA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 77-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“.
Jučer, oko podneva, na području Đakova, 77-godišnjak je drvenim predmetom udario psa, vlasništvo 50-godišnje hrvatske državljanke. Od zadobivena udarca pas je uginuo. Za kazneno djelo „Ubijanje ili mučenje životinja“ opisano u članku 205. stavak 1. Kaznenog zakona Republike Hrvatske propisana je zatvorska kazna u trajanju do jedne godine.

izvor: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit