Uskrsnim nastupom započeo program obilježavanja 35. obljetnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageJučer je u drevenjici SKUS-a "Franjo Strapač" Markovac uskrsnim nastupom započeo program obilježavanja 35. obljetnice folklornog društva i 15. obljetnice Matice slovačke Markovac. U prigodnom programu predstavile su se sve folklorne te pjevačka skupina SKUS-a "Franjo Strapač". Atraktivni su bili i solistički nastupi čak 25-ero članova društva. Gosti Markovčana bili su članovi SKUD-a "Braća Banas" iz Josipovca.

Na vrijednih i bogatih 35 godina djelovanja i rada društva-domaćina u prigodnom je govoru podsjetio predsjednik SKUS-a "Franjo Strapač" – Mirko Kubaša, a značajne obljetnice markovačkim folklorašima i matičarima čestitali su: predsjednik Saveza Slovaka – Andrej Kuric, gradonačelnik Krešimir Žagar, dekan Branko Šipura i predstavnici ostalih matica slovačkih i društava-prijatelja. U povodu ovih vrijednih obljetnica markovački folkloraši izdali su i prigodan DVD sa čak 52 koreografije koje su obilježile matkovački folklor kroz prošla desetljeća pa do današnjih dana. Cijeli jučerašnji slavljenički program završen je atraktivnom novom koreografijom ciganskog plesa za koji su izrađene i nove nošnje.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit