10. Uskršnja izložba u Đurđenovcu

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu u subotu je otvorena jubilarna, 10. Uskršnja izložba likovne, etno i sekcije vezilja Kulturne udruge Josip Kozarac. Izložbu je otvorio župnik pater Rikard Patafta, a srdačne čestitke u povodu Uskršnjih blagdana i otvorenja izložbe uputio je i predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Topalović. Predsjednik Udruge Željko Bračun, ističući zadovoljstvo očuvanjem tradicije i aktivnim stvaranjem članova Udruge, Tihomiru Kvasteku i Luki Jokiću uručio je diplome za sudjelovanje u svim dosadašnjim uskršnjim izložbama.

U ime škole domaćina na dobroj suradnji i lijepoj izložbi đurđenovačkim je umjetnicima čestitao i ravnatelj škole Stanko Markotić. Otvorenje izložbe uljepšala je svirka i pjesma tamburaškog sastava KUD-a Đurđenovac. U sklopu 10. Uskršnje izložbe likovne udruge Josip Kozarac posjetitelji mogu pogledati i Izložbu ratnih fotografija Osječko-baranjske županije Štefice Kristić. Obje izložbe bit će otvorene do 27. ovoga mjeseca.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit