Uručene donacije NK NAŠK i NK Omladinac (Vukojevci)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba jučer je posjetio NK NAŠK te uručio vrijednu donaciju koja će uvelike pomoći u radu našičkom trećeligašu. Nakon kraćeg obilaska Gradskog stadiona i upoznavanja s aktualnom problematikom, Krešimir Kašuba je predsjedniku NK NAŠK Ivanu Kegleviću uručio garnituru dresova i prijenosno računalo. Tom je prigodom istaknuo:

      Krešimir Kašuba

Uručenju donacije nazočni su bili i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović te predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak. Na vrijednoj donaciji zahvalio je predsjednik NK NAŠK Ivan Keglević:

      Ivan Keglević

Vrijednu donaciju primili su jučer i članovi NK Omladinac Vukojevci. Prijenosno računalo i garnitura novih dresova bit će od velike koristi vukojevačkom nogometnom klubu, naročito u ovo vrijeme. Donaciju je predsjedniku NK Omladinac Miroslavu Joviću uručio predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba poželjevši im puno uspjeha i dobrih sportskih rezultata u predstojećem razdoblju.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit