Uredite okućnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Gradonačelnik Krešimir Žagar danas je održao sastanak s direktorom Turističke zajednice Grada Našica Srečkom Perkovićem te predstavnicima Komunalnog redarstva i Komunalnog poduzeća "Našički vodovod", kako bi razmotrili posljednje pripreme pred dolazak povjerenstva glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice koja ocjenjuje nominirane u ekološko-edukativnoj akciji "Volim Hrvatsku".

Kao što je poznato, prošloga je tjedna Županijska komisija ocijenila Grad i nominirala ga u kategoriji najljepših malih gradova u kontinentalnoj Hrvatskoj, zatim našički trg te kontakt-policajca Darka Čorkovića u kategoriji "čovjek-ključ uspjeha u turizmu". Kako bi grad Našice obranio titulu, gradonačelnik je uputio apel građanima da dotjeraju svoje okućnice, kako bi naš grad zablistao do utorka, kada će ga ocijeniti povjerenstvo Hrvatske turističke zajednice.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit